top of page
Zwangerschapsyoga.jpg

zwangerschapsyoga

Tijdens mijn eigen zwangerschappen heb ik mogen ervaren wat voor meerwaarde zwangerschapsyoga kan bieden. Je leert (nog meer) contact te maken met je lijf en je baby. 

Tijdens een zwangerschap verandert er zo veel, zowel fysiek als mentaal. Zwangerschapsyoga geeft je handvatten om met vertrouwen je veranderende lichaam te omarmen. 

Bij Yogaschool UP to You in De Lier verzorg ik de groepslessen zwangerschapsyoga. Tijdens deze lessen komen er verschillende ademhalingstechnieken, yogahoudingen en ontspanningsoefeningen voorbij die je zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling in kunt zetten. 

Het is daarnaast echt een momentje voor jou & je baby en het zal je helpen om nog meer te genieten van deze bijzondere tijd.

Heb je meer behoefte aan één op één begeleiding? Ook dat is mogelijk!

Met een inventarisatie bepalen we samen eerst waar de behoefte ligt en plannen we een traject in overleg. Ik ondersteun je graag met mijn kennis en eigen ervaring zodat jij je bevalling met vertrouwen tegemoet gaat! 

Een privé zwangerschapsyoga is al mogelijk vanaf 1 sessie van €60,-. Een totaaltraject en de daarbij behorende kosten zijn in overleg.

Bel of mail me gerust om de mogelijkheden te bespreken.

IE-73.jpg
bottom of page